Termékek

Cilinder zárbetétek

Az alábbiakban bemutatunk néhány biztonsági cilinder zárbetétet, melyek minőségi és biztonságtechnikai szempontból is megfelelnek a követelményeknek. MABISZ minősítéssel, és másolásvédelmi kártyával rendelkeznek.

KESO TERMÉKISMERTETŐ

Az 1963-ban alapított svájci KESO AG a tulajdonos Keller úr vezetésével egyedülálló zárástechnikát fejlesztett kis. Világszerte mintegy 220 szabadalom és számtalan elégedett üzleti partner jelzi, hogy mára a KESO a biztonságtechnika, a mechanikai betörésvédelem piacvezető vállalatává fejlődött. A KESO hengerzárbetétek, kulcsok és elektronikus zárak precíziós technológiával, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával Svájcban készülnek. A KESO a csúcsminőséget képviseli, az egyedileg tervezett zárrendszerei által nyújtott biztonság és variálhatóság világszerte elismert és keresett. A KESO zárak, zárrendszerek optimálisan ötvözik mindazon tulajdonságokat, amelyeket magától értetődően várunk el egy ilyen terméktől.

Az illetéktelenek számára tegye kilátástalanná a gyors behatolást, Legyen kombinálható, de mégis egyedi, A kulcs legyen praktikus és "másolhatatlan", Mindig megbízhatóan működjön és ne igényeljen karbantartást. A KESO hengerzárbetét króm-nikkel acél felhasználásával készül. Ez a kemény, de nem rideg ötvözet sokkal inkább ellenáll a külső (erőszakos) behatásoknak, mint az eddig ismert, kizárólag puhafémből (főleg, sárgarézből) készült, fémtömegcikk zárbetétek. Ugyanez a hosszú élettartam és a megbízható működés záloga is: a KESO minden zárbetétre élettartamgaranciát nyújt. A világon egyedülálló műszaki megoldásoknak köszönhetően a KESO zárbetétek már alapkivitelben is védnek a betörők által leggyakrabban alkalmazott módszerek (zármanipuláció, zártörés, felfúrás, maghúzás) ellen, de a - közhiedelemmel ellentétben csak elvétve alkalmazott - "savazás"-t is jól állják.

A KESO zárak - a többi zárbetéttől alapvetően eltérő szerkezetükből adódóan - kiemelkedően jól kombinálhatóak egymással, zárrendszerekben (pl. irodaház, lakópark) való alkalmazásuk azért kézenfekvő, mert semmi olyan kompromisszumra nincs szükség, amit más zárbetéteknél a biztonság vagy a variálhatóság rovására kellene tennünk. A KESO cilinderek 60 m-es (szabvány) hosszúságban készülnek, azonban az ajtóvastagsághoz igazodva akár a helyszínen is "méretre szabhatók" (5 mm-ként, szimmetrikusan és asszimetrikusan is).

Minden KESO kulcs tükörkulcs és igény szerinti mennyiségben készül. A vevőkör bizalma és biztonsága érdekében a svájci KESO gyár nyerskulcsokat nem forgalmaz, így pótkulcsok kizárólag a KESO képviseletén keresztül szerezhetők be. A visszaélések megakadályozása végett a KESO a kulcsokat világszabadalmakkal védett módon készíti és egyedi másolásvédelemmel látja el.

A KESO elektronikus zárakat is gyárt és telepít, ezek megbízhatóan illeszthetők a biztonsági és beléptető rendszerekbe, vagy más számítógépes zárási, illetve munkaszervezési megoldásokhoz. A KESO hengerzárbetét MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) és VdS (Verband der Sachversicherer, a Vagyonbiztosítók Nemzetközi Szövetsége) tanúsítvánnyal rendelkeznek. A KESO az igényes zárástechnika képviselője: világszerte számos bank, cégközpont és objektum zárástechnikai szállítója (a mellékelt referencialista biztonsági okokból természetesen kivonatos).

A KESO termékekkel kapcsolatban felmerülő kifejezések magyarázata >>

Thirard (Axira) biztonsági zárbetét

A Thirard - AXIRA típusú zárbetétek ? jelenleg - Európa egyik legbiztonságosabbnak tartott zárbetétjei, a legmagasabb biztonsági fokozattal, MABISZ minősítéssel, tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az ajánlott zárbetétek fúrás, törés, savazás, maghúzás és manipuláció ellen védettek. A mellékelt fotók alapján is látható a speciális kiképzés. Kulcsmásolatot a magyarországi képviseleteknél lehet készíttetni speciális gépekkel. A másolásvédelemről ún. másolásvédelmi kártya gondoskodik. Ezt a kártyát, melyen az adott zárhoz (zárrendszerhez) tartozó szám található a vásárláskor a tulajdonosnak adjuk át. Kulcsmásolási igény esetén kizárólag a kártya és egy kulcs felmutatása után készítünk másolatot.

Axira zárbetét "röntgen"rajza

A zárbetéteket különféle méretben tudjuk adni, tehát azok alkalmazhatóak különböző vastagsági méretű ajtókhoz. (62-122 mm-ig! 5 mm-es lépésekben, asszimetrikusan is.)

Kialakítható továbbá különféle zárrendszer is.

Az azonos zárlatú zárbetétek segítségével több ajtó ? vagy egy ajtóba épített több zár - nyitható egy kulcs segítségével.

Axira kulcs - a felépítés bemutatása