Cégünkről

Cégünket 1981 októberében alapítottam, elsősorban információtechnikai és adatátviteli rendszerek gyártására, tervezésére, telepítésére és szervízelésére. A technika gyors fejlődése, az egyre profibb bűnözés széleskörű, rohamos elterjedése vezetett rá, hogy az (akkoriban) új piaci ággal - a betörésjelző rendszerek létesítésével - is elkezdjünk foglalkozni. Vezérelvünket, miszerint - "Bármihez fog az ember azt teljes erőbedobással, szívvel, lélekkel kell csinálni" - most is alkalmaztuk, és nem bántuk meg. Az antenna- és kaputelefon rendszerek létesítése mellett a vagyonvédelem lett az egyik fő profil.
GMK formában alapított társaságunk többszöri átalakítás után 1997-ben nyerte el mai - 3 milliós alaptőkével, milliós raktárkészlettel, jó minőségű gépekkel, műszerekkel, és jól képzett szakemberekkel - felépített formáját.
A megrendeléseknél első az ügyfél kérése, elképzelése, de csak amíg a biztonság és a felelősség rovására nem megy. Árajánlatot felmérést követően adunk. A felmérés alkalmával javaslatot teszünk az általunk ajánlott rendszerre, majd egyeztetjük a megrendelő igényeivel, a belsőépítésszel stb. A megrendelőket (és azok adatait) maximális diszkrécióval kezeljük!
Első sorban márkás berendezéseket telepítünk, melyeknek biztosított a szervize, van hazai képviselete, megfelelő (legalább a törvényben előírt 1 év) garanciát biztosít rá a forgalmazó. Név és garancia nélküli, nagyon távol-keleti országból származó, vagy valamelyik kültelki sufniban készült ("Ócsó!") izét meg sem fogunk, nem, hogy felszerelnénk. Az elmúlt több mint 39 év bőséges tapasztalattal szolgált arra vonatkozólag, hogy az ilyen "készülékek" sok bosszúságot okozhatnak úgy a Megrendelőnek mint a szerelőnek.
Az elvégzett munkákra 2 év garanciát vállalunk, de - természetesen - a jótállási idő lejárta után is szívesen elvégezzük a berendezések karbantartását, üzemeltetését, bővítését, átalakítását.
Nem vállalunk minden esetben munkát! Elsősorban igényes és megbízható rendszereket tervezünk és kivitelezünk. Célunk nem a mindenáron való munkaszerzés, hanem az igényes, profi munka, melyre méltán lehetünk büszkék évek múlva is.
Szívesen dolgozunk műemlék épületekben, készítünk egyedi rendszereket, részt veszünk exkluzív épületek létesítésében, mert bár ez "macerásabb" de nem mindennapos tucat szerelés, és ha elkészül, jólesik büszkén tekinteni a "műre"
Reméljük, hogy üzleti filozófiánk találkozik az Ön cégekről alkotott elképzelésével és rövidesen már, mint ügyfelünket köszönthetjük.
Tekintse meg kivonatos referencia listáinkat is.

Cégadatok:

Név: Elektron Blue Sky Kft.
Székhely: 1028 Budapest, Szabadság u. 31.
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága által
Cg. 01-09-667341 számon nyilvántartott
Ügyvezető: Papp Tamás
Tel: +36-1-386-2046

Mobil: +36-30-949-6790
Adószám: 12335646-2-41
Bankszámla: 12100011-17611451