Digitális kaputelefonok

Telepítés Javítás Karbantartás Csere Szerviz


Felépítésük: kapuegység, tápegység, lakástelefon(ok) mely egységeket 2-3 vezeték köt össze. A felcsengetés általában egy kódtasztatúrán hívószám beütésével történik. Ezután kialakul a kétoldalú beszédkapcsolat, és a kapu elektronikusan nyitható a lakásból. Az épületkapu a kódtasztatúráról is nyitható, így a lakók egyben beléptetőként is használhatják a készüléket. Némelyek interkom funkcióval is bírnak. (a lakások egymással is tudnak kapcsolatot teremteni). Sok esetben érintőkártyás beléptetőt is integrálnak a rendszerbe.

Működésük: az egyes lakásokhoz tartozó hívószám beütését követően a kp. megcímzi az adott lakáskészüléket, majd ha a hívott otthon van és felveszi a kézibeszélőt, létrejön az akusztikus kapcsolat és az elektromos zár is nyitható.

Cégünk a megrendelői igényekhez igazodva több gyártó cég kaputelefonjait javasolja telepítésre. A javasolt típusok megfelelő szervizháttérrel, hazai képviselettel rendelkeznek és 2-3 év garanciát vállalnak a készülékeikre.

Elsősorban az alábbi digitális audio és video kaputelefon rendszerek javítását végezzük:

Codefon, TCS, Laskomex, Rain Man, Proel, Urmet,
Comelit, IQ 120, KA-TE, Vekta, Seadle

Cégünk kínálatában megtalálható a legegyszerübb 1 lakásos audiós szettől a videókaputelefonokon át a több bejáratú, több lépcsőházas, számkombinációs kapcsolóval, vagy beléptetővel kombinált rendszerig minden, amire csak a kedves megrendelőnek szüksége lehet. Biztosítjuk egyéni megrendelők részére családi házhoz, cégeknek irodához, vagy társasházak részére a berendezéseket.