Vagyonvédelem

Megbízható, hazai képviselettel is rendelkező jó nevű cégek magas minőségű berendezéseit szereljük fel, folyamatosan karbantartjuk a rendszereket, szaktanácsokkal látjuk el az üzemeltetőket.

Vagyonvédelem felsőfokon

Az Elektron Blue Sky kft az elmúlt több mint 38 évben számos vagyonvédelmi rendszert telepített le és helyezett üzembe, és ezek nagy részét a Tisztelt Megrendelők és felhasználók megelégedésére a mai napig is üzemelteti és karbantartja.
A vagyonvédelem szerteágazó fogalom. Ide tartoznak a behatolásjelzők (riasztók), beléptetők, videofigyelő rendszerek, tűzjelzők, biztonsági zárak, ajtók, széfek, trezor, vagy akár a pánikszoba. Oldalunkon igyekszünk röviden, tömören, közérthetően átfogó képet nyújtani számos védelmi rendszerről, és a védekezés, megelőzés módjairól. Tekintettel arra, hogy a téma igen szerteágazó, minden objektum és helyzet egyedi, ha bővebb információra van szükség feltétlenül személyes konzultáció szükséges.

Cégünk nem egyszerűen hálózatokat épít és berendezéseket telepít, hanem teljes körű szolgáltatást is végez a Kedves Megrendelői részére. Ez azt jelenti, hogy azon kívül, hogy megbízható, hazai képviselettel is rendelkező jó nevű cégek magas minőségű berendezéseit szereljük fel, folyamatosan karbantartjuk a rendszereket, szaktanácsokkal látjuk el az üzemeltetőket, hogy az adott objektum részére miképpen valósíthatják meg a legoptimálisabb védelmet. Reméljük, hogy ajánlatunk mind műszakilag, mind a nyújtott szolgáltatás és az ár szempontjából megnyeri tetszésüket, és rövidesen Önöket is nagyra becsült Megrendelőink sorában tudhatjuk.