Weblapunk cookie-kat használ az oldal működtetése céljából. A weboldal használatával Ön beleegyezik ezen cookie-k elhelyezésébe az Ön által használt eszközön.
03
02
01
01antenna.jpg02kaputelefon.jpg03riaszto.jpg04zar.jpg05szef.jpg07belepteto.jpg

Objektum védelem (Kültéri védelem)


Cias mikrohullámú területvédelem
(A kép illusztráció)

Iparterületek, raktárak, kamiontelepek, repülőterek, katonai létesítmények, stb. védelmére fejlesztették ki a különféle, mikrohullámú, radaros, elven működő, ill. az infra sorompó rendszereket, kerítés védelmi eszközöket, és más egyéb az illetéktelen behatolás jelzésére alkalmas, vagy azt meggátolni hivatott rendszereket.

Az alábbiakban rövid áttekintést igyekszünk adni ezekről.

CIAS Coral mikrohullámú sorompó

Digitális kültéri Mikrohullámú sorompó, max. 100 méteres távolságig. A speciális lepke formájú antenna, kiváló megoldás közepes és nagyobb távolságok védelmére. Szolgáltatások: beépíthető 2,2 Ah akkumulátor, RS485 kimenet a programozáshoz, távoli szoftveres programozás és beállítás. Szín: zöld vagy szürke, 6 ÉV GARANCIA

Kerítésvédelem Sioux light rendszer

A Sioux light rendszer sokféle kerítéstípushoz használható. A kerítésvédelmi rendszer akár 280 m-es kerítésszakasz megfigyelésére alkalmas. Az érzékelők 10 méterenként kerülnek telepítésre és a rendszer 1 m-es pontossággal jelzi a behatolás helyét. 1 Rendszer max. 4 zónára osztható. A vezetékek a központi kiértékelő egységbe futnak be, a kiértékelés szoftveresen történik.

A kültéri védelmi rendszerek akkor váltják be igazán a hozzájuk fűzött reményt, ha megfigyelő rendszerrel együtt telepítik azokat. Tekintettel a nagyobb távolságokra, egy esetleges riasztás esetén az őrszemélyzetnek, vagy más megbízott személynek a helyszínre kell érnie. Ez is időt vesz igénybe. És mint tudjuk az idő nagyon fontos tényező a vagyonvédelemben.

A védelem módja, kialakítása, mindig gondos előkészítést, tervezést igényel. A kültéri védelem, objektumvédelem költségei nem elhanyagolhatóak. Ezért mindenképpen javasoljuk szakember igénybevételét.

Mindezek mellet még egyéb védelmi megoldások is rendelkezésre állnak. A kapacitív, induktív, súlyra működő, nagyfeszültségű, stb. rendszerek.Látogatók

599645
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
187
198
626
589803
7432
10280
599645

IP címed: 3.221.159.255
Szerver idő: 2021-01-27 12:08:33