Weblapunk cookie-kat használ az oldal működtetése céljából. A weboldal használatával Ön beleegyezik ezen cookie-k elhelyezésébe az Ön által használt eszközön.
01antenna.jpg02kaputelefon.jpg03riaszto.jpg04zar.jpg05szef.jpg07belepteto.jpg08tuzjelzo.jpg

Kaputelefonok

TelepítésJavításKarbantartásCsereSzerviz


Cégünk többféle kaputelefon-gyártó termékeit telepíti, javítja. Ezek között van jónevű és igen megbízható, több éves garanciát nyújtó, hazai képviselettel és szervízzel is rendelkező, és természetesen megtalálható a kedvező árfekvésű készülék is. Kínálunk a legegyszerűbb egylakásos szettől a két (vagy több) kapus színes videókaputelefonig sokféle terméket. Rendelkezésre áll a teljes eszköztár, úgy az analóg készülékek mint természetesen a mai korszerű digitális rendszerek is. Készülékcsere esetén - általában - a régi kábelek felhasználhatóak. A kaputelefon a kétoldali beszédkapcsolaton kívül alkalmas a kapuba épített elektromos ajtózár vezérlésére is. A korszerűbb rendszerek, a modul-rendszerű változat kiegészíthető elektronikus kódkapcsolóval, ill. egyéb beléptető eszközökkel is, valamint további funkciókkal. Ilyen funkciók a gépjármű kapu nyitása, világításvezérlés, intercom funkció*, üzneterögzítő, képtárolás, stb. Megrendelés előtt javasoljuk elolvasni a telepítés előtt c. rovatot.

Analóg
kaputelefon
Digitális
kaputelefon
GSM
Kaputelefon
Vezeték nélküli kaputelefon

Új rendszerek felszerelésével és régi rendszerek cseréjével állunk az Önök rendelkezésére.
2-től - 7 vezetékes audió, koaxkábeles és anélküli videó rendszerek, digitális és analóg valamint GSM és vezeték nélküli kaputelefonok szerepelnek kínálatunkban.

Szolgáltatások: egyedi és társasházi kaputelefonrendszerek, és kiegészítő egységek javítása, cseréje, bővítése. Elektronikus ajtózár, síkmágnes, beléptető, kódzár, ajtócsukó, stb.Látogatók

506723
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
61
148
61
497817
1018
7453
506723

IP címed: 34.204.202.44
Szerver idő: 2020-04-06 10:13:22