Weblapunk cookie-kat használ az oldal működtetése céljából. A weboldal használatával Ön beleegyezik ezen cookie-k elhelyezésébe az Ön által használt eszközön.
01antenna.jpg02kaputelefon.jpg03riaszto.jpg04zar.jpg05szef.jpg07belepteto.jpg08tuzjelzo.jpg

Digitális kaputelefonok

TelepítésJavításKarbantartásCsereSzerviz


Felépítésük: kapuegység, tápegység, lakástelefon(ok) mely egységeket 2-3 vezeték köt össze. A felcsengetés általában egy kódtasztatúrán hívószám beütésével történik. Ezután kialakul a kétoldalú beszédkapcsolat, és a kapu elektronikusan nyitható a lakásból. Az épületkapu a kódtasztatúráról is nyitható, így a lakók egyben beléptetőként is használhatják a készüléket. Némelyek interkom funkcióval is bírnak. (a lakások egymással is tudnak kapcsolatot teremteni). Sok esetben érintőkártyás beléptetőt is integrálnak a rendszerbe.

Működésük: az egyes lakásokhoz tartozó hívószám beütését követően a kp. megcímzi az adott lakáskészüléket, majd ha a hívott otthon van és felveszi a kézibeszélőt, létrejön az akusztikus kapcsolat és az elektromos zár is nyitható.

Cégünk a megrendelői igényekhez igazodva több gyártó cég kaputelefonjait javasolja telepítésre. A javasolt típusok megfelelő szervizháttérrel, hazai képviselettel rendelkeznek és 2-3 év garanciát vállalnak a készülékeikre.

Elsősorban az alábbi digitális audio és video kaputelefon rendszerek javítását végezzük:

Codefon, TCS, Laskomex, Rain Man, Proel, Urmet,
Comelit, bticino, IQ 120, KA-TE, Vekta, Fermax, Seadle

Cégünk kínálatában megtalálható a legegyszerübb 1 lakásos audiós szettől a videókaputelefonokon át a több bejáratú, több lépcsőházas, számkombinációs kapcsolóval, vagy beléptetővel kombinált rendszerig minden, amire csak a kedves megrendelőnek szüksége lehet. Biztosítjuk egyéni megrendelők részére családi házhoz, cégeknek irodához, vagy társasházak részére a berendezéseket.Látogatók

506708
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
46
148
46
497817
1003
7453
506708

IP címed: 34.204.202.44
Szerver idő: 2020-04-06 09:25:20