Weblapunk cookie-kat használ az oldal működtetése céljából. A weboldal használatával Ön beleegyezik ezen cookie-k elhelyezésébe az Ön által használt eszközön.
01antenna.jpg02kaputelefon.jpg03riaszto.jpg04zar.jpg05szef.jpg06hangositas.jpg07belepteto.jpg08tuzjelzo.jpg09specialis.jpg

Mindig TV

A földfelszíni digitális sugárzás - Mindig TV - néhány éve vette át az analóg sugárzás helyét. Országos adóhálózat épült ki, melynek segítségével szinte az egész országban vehetővé vált a folyamatosan bővülő csatorna kínálat. A sugárzás az UHF sávban történik.

A szolgáltatás ingyenes és előfizetéses TV csatornákat is tartalmaz.

Az ingyenesen vehető TV csatornák:

m1, m2, Duna TV, Duna World, Rtl Klub, TV2, Euro News.Az előfizetéses csatornákat az alábbi link segítségével tekintheti meg:

http://mindigtv.hu/elerheto-nalam/csatornak/csatornakiosztas

A vételhez megfelelő antennára és DVBT tunerrel ellátott TV készülékre van szükség. Amennyiben még a régi típusú analóg TV készülékkel rendelkezik, úgy ahhoz kiegészítésként egy DVBT MPEG4 HD dekóder szükséges. A dekóderek lehetnek kártyafogadóval ellátottak, vagy a nélküliek.


Amennyiben az előfizetéses szolgáltatást szeretné igénybe venni úgy, szüksége lesz egy előfizetői kártyára, melyet valamelyik ügyfélszolgálati irodában lehet beszerezni.

A Mindig TV extra előfizetési díjakról az alábbi link segítségével tájékozódhat:

http://mindigtvextra.hu/a_szolgaltatasok_arai

 

A jó minőségű, zavartalan vételhez megfelelő antenna szükséges. Az antennát legcélszerűbb a tetőre szerelni. Itt érheti a legkevesebb zavar. Egyes esetekben, Pl. optimális rálátás esetén (ha az adó éppen szemben van) megfelelhet az erélykorlátra vagy a falra szerelt antenna is.

Amennyiben több vételi helyre (több TV-re) akarja elvezetni az antenna jeleit, szükség lehet egy erősítőre.

 
 Látogatók

359259
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
277
357
1348
348703
3860
6949
359259

IP címed: 54.159.44.54
Szerver idő: 2018-11-15 23:05:19

TV vételi lehetőségek

  • Földi digitális sugárzás vétele (Mindig TV)
  • Műholdas vétel
  • UPC Direct
  • Digi TV
  • Hello Digital
  • Austria SAT
  • DAB rádió (digitális rádió vétel)