03
02
01
01antenna.jpg02kaputelefon.jpg03riaszto.jpg04zar.jpg05szef.jpg07belepteto.jpg

Mindig TV

A földfelszíni digitális sugárzás - Mindig TV - jó néhány éve átvette az analóg sugárzás helyét. Országos adóhálózat épült ki, melynek segítségével szinte az egész országban vehetővé vált a folyamatosan bővülő csatorna kínálat. A sugárzás az UHF sávban történik.

A szolgáltatás ingyenes és előfizetéses TV csatornákat is tartalmaz.

Az ingyenesen vehető TV csatornák: ("A", "B" multiplex, mpeg4 tömörítés)

m1(HD), m2(HD), Duna(HD), M4 Sport(HD), M5(HD), Duna World, RTL Klub, Spektrum TV, TV2, Izaura TV, Zenebutik, FEM3.Az előfizetéses csatornákat az alábbi link segítségével tekintheti meg:

http://mindigtv.hu/elerheto-nalam/csatornak/csatornakiosztas

A vételhez megfelelő antennára és DVBT tunerrel ellátott TV készülékre van szükség. Amennyiben még a régi típusú analóg TV készülékkel rendelkezik, úgy ahhoz kiegészítésként egy DVBT MPEG4 HD dekóder szükséges. A dekóderek lehetnek kártyafogadóval ellátottak, vagy a nélküliek.


Amennyiben az előfizetéses szolgáltatást szeretné igénybe venni úgy, szüksége lesz egy előfizetői kártyára, melyet valamelyik ügyfélszolgálati irodában lehet beszerezni.

A Mindig TV extra előfizetési díjakról az alábbi link segítségével tájékozódhat:

http://mindigtvextra.hu/a_szolgaltatasok_arai

 

A jó minőségű, zavartalan vételhez megfelelő antenna szükséges. Az antennát legcélszerűbb a tetőre szerelni. Itt érheti a legkevesebb zavar. Egyes esetekben, Pl. optimális rálátás esetén (ha az adó éppen szemben van) megfelelhet az erélykorlátra vagy a falra szerelt antenna is.

Amennyiben több vételi helyre (több TV-re) akarja elvezetni az antenna jeleit, szükség lesz egy elosztóra, esetleg egy erősítőre.

 
 

TV vételi lehetőségek

  • Földi digitális sugárzás vétele (Mindig TV)
  • Műholdas vétel
  • UPC Direct
  • Digi TV
  • Hello Digital
  • Austria SAT
  • DAB rádió (digitális rádió vétel)