Weblapunk cookie-kat használ az oldal működtetése céljából. A weboldal használatával Ön beleegyezik ezen cookie-k elhelyezésébe az Ön által használt eszközön.
01antenna.jpg02kaputelefon.jpg03riaszto.jpg04zar.jpg05szef.jpg06hangositas.jpg07belepteto.jpg08tuzjelzo.jpg09specialis.jpg

Hangosítás

A hangosító rendszerek segítségével különféle épületekben lehet hangbemondást, zenei anyagot, vagy előre elkészített műsort sugározni.

Az iskolákban, művelődési házakban, színháztermekben, üzemcsarnokokban található épülethangosítási rendszerek lehetnek egyszerűbbek vagy többzónásak. Ezek közül blokkvázlatokkal, műszaki információkkal mutatunk be néhányat a következő oldalakon. Iskolai ünnepségeken, alkalmi rendezvényeken hordozható hangosító rendszereket szokás használni, ezekből is ismertetünk néhányat.

Az épületek hangosító rendszere zónákra, szektorokra osztható, akár olyan szinten is, hogy helyiségenként lehet bemondani üzenetet. vezérelhetők egy vagy több helyről. Pl. portáról, diszpécsertől, irodából, stúdióból, stb.

Hangosító rendszerek:

- kórházi hangosító rendszerek,
- betegrádió, katasztrófavédelmi kiürítési rendszer,
- áruházi bemondó rendszer,
- kultúrtermek, színháztermek,
- iskolák, kollégiumok, munkásszállók, nővérszállók, egyéb intézmények,
- sportlétesítmények, sportpályák
- irodaházak, üzemek,
- szállodák, panziók, kempingek
- vendéglátó egységek részére akár boxonként kezelhető diszkrét háttérzene.

Vezetékes rádió rendszerek:

- Konferencia rendszerek,
- Tolmácsrendszer
- Idegenvezetői, túravezetői hangosító rendszerek
- Gépjármű hangosítás (autóbuszok, vasúti kocsik részére)
- Ablaküveg-átbeszélő
- pénztárhelyiségek, információs irodák ablakaihoz, diszpécserirodákhoz
- Akusztikus akadálymentesítés (nagyothallók részére) indukciós hurok telepítése.

Speciális hangosító rendszerek:

- Vendéglátó egységek részére akár boxonként kezelhető diszkrét háttérzene.
- Áruházi bemutató rendszerek, mellyel pl. autórádiók, vagy éppen HI-FI berendezések próbája oldható meg a bemutató teremben. Ilyen célra fejlesztettük ki a hangmátrix készüléket.

A hangmátrix segítségével összetett feladatok oldhatók meg. Kipróbálható többféle autórádió, többféle hangszóróval, mindenféle variációban. Ugyanez vonatkozik a HI-FI berendezésekre, különféle hangrendszerek próbálhatók ki különböző erősítőkkel.

Számos esetben speciális, egyedi igényeket kielégítő hangosító rendszerre van szükség. Megtervezzük és elkészítjük az Önök hangosító rendszerét. Jól képzett szakembereink sok éves tapasztalattal, teljes körű műszaki tanácsadással állnak rendelkezésre. A hangosító rendszereket meg is vásárolhatják cégünknél. Termékpalettánkon megtalálhatóak a különböző teljesítményű végerősítők, keverők, hangsugárzók, mikrofonok és egyéb, a hangosításhoz szükséges eszközök.Látogatók

416534
Ma
Tegnap
Ezen a héten
Múlt héten
Ebben a hónapban
Múlt hónapban
Összesen
304
321
1613
405171
8536
9452
416534

IP címed: 34.207.82.217
Szerver idő: 2019-05-23 06:04:41